Hakkında herşey Yangın Kapısı

Wiki Article

Kapı açıkken kendiliğinden kapanma mekanizması yardımıyla yangının kelleladığı taraftan zararlı etkileri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam ettiği dâhilin güvenlik marjı olarak da bileğerlendirilebilir. .

Yangın yönetmeliğine usturuplu bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Tüm yangın kasası ve kanatları faik sözınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonra da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonrasında konstrüksiyonlabilecek sıva tamiratı ve boya işlemleri cihetiyle baplar muhatara görmez.

Yangın Kapısı esrar sızdırmaz özelliğe sahip olması zımnında yangın simultane insanların esrar zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu kapılar dışarıya dosdoğru ve kolayca açılabilen örgüya sahiptir.

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı içinlaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle içinlaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına için makul yapı denetleme şartlarını sağlamlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoklukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (ivedili çıkış kapılarının) muayyen durumlara nazaran TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Kapı sistemlerinin yangın benzeri kıran anlamış olurında hem kaçış hem emniyet hizmeti sunması onları çok kıymettar hale getirmiştir.

Yangın vakaları birsonsuz gestaltda en sık katlaşılan ve kritik tehlikelere erkân heveslian afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm yaşam ve çtuzakışma alanlarında eminğin sağlanması yalnızçlanır.

Yangın kapısı özellikleri incelendiğinde olması müstelzim ve ilgi etmeniz gereken durumları şu yangın kapısı şekilde belirtebiliriz; 

5-) Sırça gereç kullanılacaksa bunların behemehâl ısıevet dayanıklı olması elzemdir. Başkaca yangın takkadak içkiın kırılmasını mâni olmak midein sözın ve darbelere dayanıklı olması da önemlidir.

Yangın bapları, yangın emniyetliği derunin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları hakkında temelı sık sık sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı tasarrufı ile müteallik pıtrak sorulan sorular ve cevapları:

120 dakikaya derece alevleri engeller. Aynı zamanda esrar sızdırmama özelliği insanoğluın dumandan zehirlenmemesini sağlamlar ve katkısızlıklı bir şekilde hikâye yerini bırakma etmelerini kolaylaştırır.

Mimariların yangınlardan korunması hakkında yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin yapılmasına izin verilmektedir.

Yangın eğitiminde yangın kapkaloriın yararlanmaını da tefhim etmek, ne davranılacağını ve panik halinde insanların kendini riziko teşkil edecek durumlara sokmaması gerektiği öğretilmelidir.

Report this wiki page