Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Paslanmaz çelik yangın kapıları, öteki yangın kapıları gibi bina eminği maksatının önemli bir parçkakımıdır. Yangın esnasında, paslanmaz çelik yangın kapısı, ateşe dayanıklı malzemesi sayesinde alevlerin diğer taksimmlere yayılmasını engelleyerek yangının kontrol şeşna düzenınmasına yardımcı olabilir ve insanların binadan emin bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlayabilir.

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu mevzuda da en dayanıklı gereç olan çelik akla gelmektedir. 

Yangın kapılarında ivedili durumlarda içeriden dünyaarı doğru davranış güfte konusu evetğu kucakin, insanların ürkü bara dokunur dokunmaz yangın bapsı kilidinin açılması ve laf konusu harekete müsaade vermesi gerekir.

Başkaca Yangın Çıkış Kapılarının periyodik olarak denetleme edilmesi ve konulevsel yapkaloriın korunması da yaşamsal örutubet taşır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak talep edilen yapıda imal edip, montaj ve tamir proseslerinde zaruri mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde bile mesuliyet hileıyoruz.

Yangın Merdiveni Bapsı Ne Açılır? Yangın Merdiveni Kapısı yahut Yangın Çıkış Kapısı olarak aşina kapılar kullanıldığı binada oluşan yangın yahut müstacel bir durum çabucak insanların sıkıntısız bir itmesi ile içeriden dışarıya namuslu açılmaktadır.

Yangın merdiveni kapısı yanmaz veya sınırlı bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden yapım edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni kapısı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak kabul edilmektedir.

Yangın bapsı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara gelmiştir. Müşterilerimizin kızgın iş yaşantısında yangın bapsı fiyatları derdi olmasın niteleyerek olabildiğince duyarlı davranıyoruz.

Bu baplar, kullanacak olanların hareketini engellemeyecek şekilde olmalıdır. Bunun bâtınin bile kanatlarının tasarımının en güzel biçimde bünyelması gereklidir. Kanatları kızıllık halde onat monte Yangın Kapısı edilmezse kaçış esnasında sıkıntılar evetşanabilir. Müstacel çıkış bapsı kilitli olmamalı ve pençe ile rahat açılır vaziyette olmalıdır. Bu kapıların yaman sızdırmaz özellikte olması ve 4 kattan elan azca kata malik binalarda 60 dakika, bodrum katlara ve 4 kattan daha fazla kata ehil binalarda en azca 90 zaman yangına karşı dayanıklı olması istenmektedir.

Hangi yapılarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilgili zorunluluk strüktürnın özelliklerine için belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, yapının kullanma klası kadar faktörler etkin olmaktadır.

Değişik nedenlerle kullanılması yahut yangın kapısının önüne bir bariyer konulması yerinde, yangın kapısına revan koridor lüzumsuz eşyalarla dolup, gerektiğinde bapya ulaşılmasını zorlaştıracaktır.

Yangın Çıkış Kapısı bir binada yangın yerinde insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması esenlanabilir.

 60dk ve 120dk gibi ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri karşı vukuf alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

Report this wiki page